Δευ06262017

Last updateΠεμ, 10 Μαρ 2016 9pm

Συμμετέχοντες

 Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία για την ανάδειξη και δημιουργική χρήση των δημόσιων χώρων της Καλαμάτας από νέους καλλιτέχνες.

Σκοπός του είναι να προσφέρει ένα ανοικτό πεδίο για την ελεύθερη και δημιουργική έκφραση των νέων αλλά και μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης, μέσα από Γκράφιτι, Skates, Dirt Bikes, Ζογκλερικά, Θέατρο, Χορό, Συναυλίες, Τέχνες Δρόμου, Εκθέσεις, Ζωγραφική προσώπου, Εργαστήρια Επαναχρησιμοποίησης υλικών , Χαριστικό Παζάρι, Ποδηλατικά δρώμενα και πολλά πολλά άλλα !!!

Φορείς, ομάδες ή μεμονωμένα άτομα που  ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 9ο Φεστιβάλ Δρόμου28 έως και 31 Ιουλίου 2016, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ 9ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους χειροτέχνες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση-bazzar του 9ου Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας.

Αν σε ενδιαφέρει να εκθέσεις τις δημιουργίες σου σε ένα τετραήμερο φεστιβάλ που θα προσελκύσει πάνω από 15.000 θεατές, διάβασε τους όρους συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα και κάνε την αίτησή σου!

Φόρμα Συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/11bnf-EUg-hld6LIbCreQ9T0Xge3fIngcizgHcMyLqVc/viewform