Πρόσβαση στο χώρο του Φεστιβάλ – δρομολόγια ΚΤΕΛ

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί στις 29, 30 και 31 Ιουλίου 2022, σε ένα ειδυλλιακό μέρος, δίπλα από το φράγμα Παμίσου και στον χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ Παμίσου, στον Άρι.
Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χαρούλης, Σπύρος Γραμμένος, ΣΤΟΙΧΙΜΑ, Planet of Zeus, Bit gia Bit, Βασίλης Ράλλης, Montes Jura, Εισαγγελέας, Ασσοδυο, και άλλοι θα μας χαρίσουν όμορφες και δυνατές μουσικές στιγμές, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε παράλληλες δραστηριότητες όπως αθλήματα στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops, προβολές και πάρα πολλά άλλα, όπως κάθε χρονιά.
Σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας έχουμε εξασφαλίσει επιπλέον δρομολόγια του ΚΤΕΛ από την Καλαμάτα στο χώρο του Φεστιβάλ και πίσω.
Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας διαμορφώνονται ως εξής:
Τακτικά δρομολόγια Παρασκευής από Καλαμάτα για Άρι:
14:00 / 17:00 / 21:30
Το Σαββατοκύριακο δεν έχει τακτικά δρομολόγια.
Έκτακτα δρομολόγια για Παρασκευή και Σάββατο:
Καλαματα – Άρις: 18:30 και 19:30
Άρις – Καλαμάτα: 00:30 και 01:00
Έκτακτα δρομολόγια για Κυριακή:
Καλαματα – Άρις: 18:30 και 19:30
Άρις – Καλαμάτα: 00:00 και 00:30
Σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα μπουν περισσότερα λεωφορεία τις παραπάνω ώρες.